Service

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster för att ta hand om dina tunga släpvagnar och säkerställa deras optimala prestanda och drift. Hos Hogstad svets kan du förvänta dig professionella och pålitliga tjänster som möter dina behov och överträffar dina förväntningar.

Våra tjänster inkluderar:

  • Service av Tunga Släpvagnar: Oavsett om det handlar om vanlig underhållsservice eller mer omfattande reparationer, är vårt team välutrustat för att hantera servicebehoven för dina tunga släpvagnar.

  • Bromsrenoveringar: Vi specialiserar oss på bromssystem och kan utföra reparationer och renoveringar för att säkerställa att dina släpvagnsbromsar fungerar effektivt och pålitligt.

  • Hjulinställning: En korrekt hjulinställning är avgörande för både säkerhet och bränsleeffektivitet. Vi utför noggranna hjulinställningar för att förlänga dina däcks livslängd och optimera ditt fordon.

  • EBS Inställningar: Våra tekniker har erfarenhet av att arbeta med elektroniska bromssystem (EBS) och kan finjustera inställningarna för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.

  • Totalrenovering, Blästring och Lackering: För de fall där din släpvagn behöver en omfattande renovering, erbjuder vi totalrenoveringstjänster som inkluderar blästring och lackering för att återställa dess utseende och funktion.

  • Timbankar, Renovering eller Utbyte: Vi hanterar reparationer och utbyten av timbankar för att säkerställa korrekt funktion.

  • Försäkringsjobb vid Skadereparation: Vid skadereparationer tar vi hand om all kommunikation med ditt försäkringsbolag för att göra processen smidig och enkel för dig.

Oavsett vilken service du behöver, kan du lita på vårt dedikerade team av experter för att leverera kvalitet och professionalism vid varje steg. Kontakta oss idag för att boka din nästa service eller för att få mer information om våra tjänster.

Första Service

Service dokument

Serviceplan

Garanti

Garantivillkor

Reklamation

Gå vidare till vårt formulär för att göra en reklamation.

Instruktion

VBG Elschema

Monteringsanvisning Midi 2-krets 091001